Träna och tävla
2020-08-27 11:20
Klicka på bilden för att få den större

Östhammmars Gymnastikförening, ÖGF, har fyra verksamhetsområden: Truppgymnastik 6 grupper, Familjegymnastik 1 grupp, Barngymnastik 3 grupper. Grupperna inom respektive verksamhetsområde följer Svensk Gymnastiks utvecklingsmodell ”Rörelse hela livet”. Modellen främjar ett livslångt intresse för gymnastik och rörelse. Tanken är att barn, ungdomar och vuxna ska kunna röra sig mellan modellens stadier i egen takt och efter sin självvalda ambitionsnivå.

Läs mer om grupperna inom de olika områdena

Grupp:             SVART              Träna på att träna                         Max 12 gymnaster

Ålder:               7 år (födda 2013)

Övningar:        Trampetthopp – kullerbytta på plint – stå på händer