Föreningskläder

ÖGF har nu inlett ett samarbete med Print & Dekor, Fabriksvägen 4, Östhammar. Kontaktperson är Jessica Tanskanen.

Vi startar med ett grundsortiment. Se ovan.

Så här gör ni en beställning:

Beställning med nedanstående  info skickas till osthammarsgf@gmail.com. Till våren  har vi ett första stopp 29 jan 2020. Allt betalas i  till helst med swish   123 687 27 82 eller Bg 279-8254. Vid betalning ange alltid Kläder och Gymnastens namn. ÖGF ansvarar för att beställda varor är betalda och hämtar ut produkterna när alla gymnaster betalat sina beställningar och varorna är levererade och tryckta.

Vissa delar av kollektionen kommer att finnas hos Print & Dekor för den som vill prova.

Har ni frågor kontakta liz.husberg@gmail.com.

Beställningen ska alltid innehålla:

Produktens namn
Storlek
Välj LEDARE eller GYMNAST som tryck på ryggen, loggan på bröstet ingår alltid (alternativ för- och efternamn vid beställning av Sportbag)
Ange vem som beställer (brukar vara en förälder)