Välkommen till Östhammars gymnastikförening!

Vi erbjuder Barn- och Truppgymnastik och håller våra träningar i Frösåkershallen i Östhammar.

Vår verksamhetsidé

ÖGF ska bedriva rolig, allsidig och utvecklande motorisk träning med möjlighet för alla att lära grunderna i teknik, dans och styrka.

ÖGF ska ge barn, ungdomar och vuxna god fysik och bra förutsättningar till fortsatt idrottande.

ÖGF ska genom gymnastiken främja gymnasternas personliga utveckling.

Vi söker LEDARE! Både huvudledare och hjälpledare, tveka inte att kontakta någon i styrelsen!

Att tänka på inför träning...

Tänk på att du ska komma i tid och vara ombytt när träningen börjar.

Lämplig klädsel är gymnastikdräkt alternativt T-shirt, tights eller mjukisbyxor. Barfota eller tunna skor.

Långt hår ska vara uppsatt och inga smycken.

Ta med vattenflaska och ev. frukt. Aldrig sötsaker eller tuggummi.

Ur försäkringssynpunkt är det inte möjligt att komma och provträna utan att först ha anmält sig via bokningsfliken

2024-05-04 18:47
Juniorerna

I Söderhamn idag stod juniorerna för en fin prestation med den högsta poängen (12,2) de någonsin fått på fristående med skyhög utförandepoäng, 8,4. Fin tumbling och en del missar i trampett - det är något vi lär oss av och tar med till nästa tävling!

Heja ÖGF!

Vårens tävlingar
2024-04-30 12:54
ÖGFs gymnaster i tävlingsgrupperna.

Vårterminen avslutas med tävlingar enligt följande;

Mini: Gävlecupen den 11 maj, nivå 7 yngre

Minior: Gävlecupen den 11 maj, nivå 7 äldre

Junior:
Uppsvenska mästerskapen i Söderhamn den 4 maj, nivå 5

Vikingacupen i Stockholm den 26 maj, nivå 4

Riksfyran i Växjö den 1-2 juni, nivå 4

Juniorerna kommer därmed tävla på den högsta nivån för föreningen någonsin!

Lycka till alla gymnaster!

Vi söker ytterligare en styrelsemedlem!
2024-04-20 18:12

Vill du vara med och utveckla gymnastiken i Östhammar?
Vi saknar fortfarande en styrelsemedlem inför årsmötet på söndag den 28 april.

Vill du vara med och påverka vår förening, utveckla verksamheten eller kan du tänka dig att hjälpa oss med sekreterarrollen i styrelsen?

Inga förkunskaper om gymnastik eller styrelsearbete krävs och vi håller de flesta av våra möten digitalt för göra livspusslet enklare.

Vi ser gärna representanter från våra söndagsgrupper, men alla är givetvis välkomna!

Hör av dig till:

Madeleine Engberg, 0735-105872 alt. osthammarsgf@gmail.com

Våruppvisning
2024-03-26 18:49

Välkomna på Östhammars GFs våruppvisning

söndag 28 april 2024

Välkommen till årsmöte!
2024-03-16 13:40

Till alla ÖGFs medlemmar - KALLELSE

Välkommen till ÖGFs Årsmöte som hålls söndagen den 28 april kl 14:00 i Östhammars kommunhus.

Röstberättigad på mötet är medlem som betalat medlemsavgiften och som under mötesåret fyller lägst 15 år. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Förslag från medlem att behandla på årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast den 14 april och mailas till: osthammarsgf@gmail.com

Vill du vara med och påverka ?
Vi söker nya styrelsemedlemmar. Känner du att du vill vara med och utveckla Östhammars Gymnastikförening framåt?

Hör gärna av dig till:

Madeleine Engberg, 0735-105872 alt. osthammarsgf@gmail.com