Välkommen till Östhammars gymnastikförening!

Vi erbjuder Barn- och Truppgymnastik och håller våra träningar i Frösåkershallen i Östhammar.

Vår verksamhetsidé

ÖGF ska bedriva rolig, allsidig och utvecklande motorisk träning med möjlighet för alla att lära grunderna i teknik, dans och styrka.

ÖGF ska ge barn, ungdomar och vuxna god fysik och bra förutsättningar till fortsatt idrottande.

ÖGF ska genom gymnastiken främja gymnasternas personliga utveckling.

Vi söker LEDARE! Både huvudledare och hjälpledare, tveka inte att kontakta någon i styrelsen!

Att tänka på inför träning...

Tänk på att du ska komma i tid och vara ombytt när träningen börjar.

Lämplig klädsel är gymnastikdräkt alternativt T-shirt, tights eller mjukisbyxor. Barfota eller tunna skor.

Långt hår ska vara uppsatt och inga smycken.

Ta med vattenflaska och ev. frukt. Aldrig sötsaker eller tuggummi.

Ur försäkringssynpunkt är det inte möjligt att komma och provträna utan att först ha anmält sig via bokningsfliken

Terminsstart 2024
2024-01-03 11:03

Det börjar bli dags för gymnastik igen!

Träningarna drar igång;

11/1 för mini, minior och junior

21/1 för söndagsgrupperna.

Välkomna alla gymnaster!

Juluppvisning 2023
2023-12-10 14:56

Idag var det dags för årets juluppvisning!

vår tomte Ted inledde med att läsa "Tomten" av Viktor Rydberg och sedan bjöd alla gymnaster på show!

ÖGF vill tacka de sponsorer som synes på bilderna, tack vare dem kunde vi ha ett lotteri med fina priser och äta gott till fika.

De äldsta grupperna tränarna vidare lite till, för de andra är det nu Jullov! Vi återkommer med information när vårterminen startar.

från oss alla till Er alla, en riktigt God Jul!

Juluppvisning
2023-11-30 06:16

Juluppvisning

söndag 10e december kl 11.00

frösåkershallen

Det kommer finnas försäljning i form av fika och lotteri.

Tävling järnknuten
2023-11-19 13:47
Domare Madeleine och Elin

Igår tävlade lag svart, mini och minior i Alunda och för många av dem, både gymnaster och ledare, var det deras första tävling!
I den klass svart och mini tävlade i belönas alla med en medalj och Minior tog guld i fristående!
Grym insats av alla!

Vid tävling ska alla föreningar som anmäler sig även ha med domare. På bild syns Madeleine - ordförande i styrelsen och Elin - gymnast i lag junior och ledare i mini som tog sig an domaruppdraget! De har gått de domarutbildningar som krävs. Bra jobbat även till er!

Nästa tävling är BG-bucklan 3/12 och då är det lag junior vi önskar ett stort Lycka till!

Save the date
2023-11-14 19:36